photo_2017-07-28_14-59-22.jpg

GREEN COFFEE

GREEN COFFEE
kurus.png

Selepas bersalin ni, susah betul nak kurus kan ?? nak kembali ramping spt dulu2..Peha, Perut? Usah ckp lah,, dah kembang semacam dah. Apatah lg anak dah masuk 2-3org ni.

Susah betul nak control makan, asyik lapar saja. Nak diet,nanti letih tiada tenaga pula, susah nya diet jika badan jadi letih sentiasa kan..

sec1_divider.png
photo_2017-10-18_14-05-54.jpg
Muka & dagu tiada lemak
Pinggang Yang Ramping
Pinggul yang menawan
Lengan yang Halus Terbentuk

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

sec1_divider.png
kopihijaudiet1.png
photo_2017-08-08_13-05-31.jpg

Formulasi TERKINI menggunakan
KOPI HIJAU
(green coffee)

Kopi Hijau GB ini diperbuat daripada bijian kopi hijau yang berkualiti tinggi sahaja dan 100% vegetable. Ia dipilih dan kemudiannya diproses secara saintifik untuk menghasilkan capsule kopi hijau. Capsule kopi hijau terpilih ini bukan sahaja tiada pewarna tambahan malah ianya juga mengandungi nilai nutrisi yang cukup untuk tubuh badan.

Kopi Hijau GB yang juga dihasilkan daripada biji kopi hijau yang kaya dengan asid kloregenik, yang secara aktif memcahkan lemak di seluruh badan.Kafein memudahkan peningkatan metabolisma, detoksifikasi badan, serta mencuci keluar radikal bebas.

kopihijaumalaysia.png

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

photo_2017-08-25_00-13-48.jpg
sec1_divider.png
kopihijaukurus.png

– KOPI HIJAU (Green Coffee) –

1. Kaya Anti-Oksidan
Kopi hijau sangat kaya akan antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerusakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita.

2. Meningkatkan Metabolisme
Kandungan Asam klorogenik yang terdapat di dalamnya mampu meningkatkan Basal Metabolic Rate (BMR) dalam tubuh sehingga mampu meminimalkan pelepasan glukosa berlebihan dari hati ke dalam darah. Kandungan ini juga mampu meningkatkan kemampuan pembakaran lemak oleh tubuh.

3. Membantu Membakar lemak Ekstra
Kandungan nutrisi dan mineral dalam kopi hijau mampu menjaga kadar nutrisi dalam tubuh kita. Hal ini juga membuat tubuh dapat membakar lemak dan kalori yang tidak diinginkan dengan cepat.

4. Menahan Rasa Lapar
Kopi dikenal sebagai pembantut nafsu makan yang sangat efektif, sehingga Anda bisa mengawal keinginan makan berlebihan.

5. Memperlambat Penuaan
Kandungan Gamma-aminobutyric Acid (GABA), Teofilin, epigallocatechin gallate, dll dikenal mampu kesehatan kulit, memperlambat penuaan dan mencegah keriput.

Kopi hijau adalah biji kopi yang tidak dipanggang dan ia mengandungi bahan-bahan nutrisi pemakanan yang tinggi . Biji kopi terdiri daripada 250 jenis bahan kimia semulajadi, sebahagian daripada bahan kimia semulajadi ini mempunyai kesan positif ke atas kesihatan manusia. Fungsi utama dalam pelangsingan adalah meningkatkan sirkulasi darah dan proses metabolisme dalam tempoh yang sangat singkat. Oleh itu, ia mampu untuk mencapai kesan pembakaran lemak dengan cepat.

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

photo_2017-08-08_13-05-40.jpg

GB GREEN COFFEE

Kopi hijau adalah biji kopi yang mengandungi bahan-bahan nutrisi pemakanan yang tinggi. Fungsi utama dalam pelangsingan adalah meningkatkan sirkulasi darah dan proses metabolisme dalam tempoh yang sangat singkat. Oleh itu, ia mampu untuk mencapai kesan pembakaran lemak dengan cepat.

KEBAIKAN GB GREEN COFFEE

Anti-Oksidan -Mengurangkan kesan kerosakan sel dalam tubuh-70%
Asam klorogenik-meningkatkan (BMR) iaitu metabolisme badan-95%
Lemak Ekstra-membakar lemak yang tidak diinginI dengan cepat90%
Menahan Rasa Lapar-Kopi penahan nafsu makan yang sangat efektif95%
Memperlambat Penuaan- Teofilin, epigallocatechin gallate dan GABA86%

SOALAN LAZIM

BAGAIMANA CARA UNTUK MENGGUNAKAN GB GREEN COFFEE ?
  • Saranan pegambilan 2 biji sehari.Disarankan mengambil 2 biji sehari iaitu 1 biji sebelum sarapan dan 1 biji pada waktu minum petang.
  • Tidak digalakkan mengambil pada waktu malam.
  • Simpan di tempat kering selepas dibuka supaya tidak menjejaskan kualiti kopi

 

APAKAH HASIL YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN BOTOL PERTAMA GB GREEN COFFEE?
ADAKAH GB GREEN COFFEE INI HALAL?
GB GREEN COFFEE BOLEH DIGUNAKAN OLEH SEMUA ORANG TIDAK MENGIRA USIA DAN JANTINA?
APAKAH KEBAIKAN LAIN GB GREEN COFFEE YANG SAYA AKAN RASAI?
logo-kopi-hijau.png
photo_2017-10-16_00-03-43.jpg
kopihijaumalaysia1.png
sec1_divider.png
kopihijaukurus3.png

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

sec1_divider.png

Fazlina Zahary

Fazlina Zahary
kopi-hijau-fazlina-zahary.png
Fazlina Zahary
Saya tidak sedar bagaimana berat saya mencapai 78 kilo! Saya buat keputusan dah tiba masanya saya lakukan sesuatu! Malangnya, kaedah diet selalu mengecewakan saya. Semuanya tidak membantu langsung! Kemudian kawan sekerja saya beritahu tentang minuman Green Coffee. Kini saya mengesyorkan kepada semua orang seperti ianya adalah mustahil. Saya akhirnya berjaya menurunkan berat badan badan! Saya turun 10kg dalam bulan perta,a dan beransur-ansur berat badan turun dan menyesuaikan dengan berat yang baru. Kesihatan saya semakin pulih sekarang dan rasa lebih bertenaga tidak seperti dulu!

9.0


8,853,907 total
Maklumat Produk GB Green COFFEE
5 Star
Kelajuan respon pada Msg / Whatsapp / Pm
5 Star
Cara Pembelian
4 Star
Service Pos & Dapat Produk
4 Star
Keberkesanan Produk GB GREEN COFFEE
5 Star

Saifuddin

Saifuddin
kopi-hijau-saifuddin.png
Saifuddin, 22
Dalam hidup saya, saya dah cuba beratus-ratus jenis diet dan tidak satu pun darinya dapat membantu saya. Berat badan saya sangat stabil dan susah nak turun - 74 kilo. Kadangkala saya perasan berat saya naik bila minum air segar! Mujurlah, rakan sekerja menasihatkan saya untuk mencuba minuman Green Coffee. Saya sangat kagum dengan hasilnya! Saya mengambil masa hanya dengan 3 minggu untuk turun 10kg dan 5 kg selebihya turun tanpa saya sedar. Saya tidak dapat berhenti mengagumi badan saya yang baru! Apa yang menarik - berat badan saya tidak akan "naik lagi".

8.0


8,853,907 total
Maklumat Produk GB Green COFFEE
5 Star
Kelajuan respon pada Msg / Whatsapp / Pm
4 Star
Cara Pembelian
4 Star
Service Pos & Dapat Produk
4 Star
Keberkesanan Produk GB GREEN COFFEE
5 Star
Anis Farhana
Saya nak dapatkan berat badan idaman saya dan seringkali mencuba semua rawatan moden: Pil diet, teh, krim dan mesin senaman. Saya berjaya kurangkan beberapa kilo tetapi ianya tak kekal lama, berat saya naik balik ke asal. Minuman Green Coffee mengejutkan saya dengan keberkesanannya! Hanya dalam masa sebulan penampilan diri saya semakin bertambah baik: kulit pada muka saya tegang, pinggang saya jadi lebih ramping dan saya langsung terlupa masalah selulit yang saya hadapi! Cuba bayangkan apa yang bakal berlaku kalau saya minum tanpa diet. Ia masih berkesan!

9.0


8,853,907 total
Maklumat Produk GB Green COFFEE
5 Star
Kelajuan respon pada Msg / Whatsapp / Pm
4 Star
Cara Pembelian
5 Star
Service Pos & Dapat Produk
4 Star
Keberkesanan Produk GB GREEN COFFEE
5 Star

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

sec1_divider.png
kopi-hijau-2.png

GREEN COFFEE GB 
MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 


Rawatan penurunan berat badan
tanpa berlapar dan senaman yang memenatkan

kopi-hijau4.png
kopi-hijau3.png
0
Awards
0
Awards
0
Members
0
Members
0
Clients
0
Clients
sec1_divider.png
order-now-scruffie.png
unnamed.png
CIMB
86 029 681 52

GB HERBS RESOURCES

kopihijau.png

011 11495994

maybank.png
MAYBANK
5531  3101  6196

GB HERBS RESOURCES

index.jpg

011 11495994

Beroperasi 24jam/hari – 7hari minggu
Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

 

kopi hijau pelansing – kopi hijau untuk diet – harga kopi hijau malaysia – kopi hijau untuk kurus – kopi hijau malaysia

kopi-hijau-2.png

GREEN COFFEE GB
MINUMAN PEMBAKAR LEMAK 


Rawatan penurunan berat badan
tanpa berlapar dan senaman yang memenatkan

kopi-hijau4.png
kopi-hijau3.png
0
Clients
0
Clients
0
Awards
0
Awards
0
Members
0
Members
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates